Jednoduchý recept

Fazole na opečených toastech

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12966
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Anglická slanina
4 krajíc Chléb toastový
250 g Fazole bílé
2 polévková lžíce Kečup
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 402kJ
11% Sacharidy 41 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 234 mg
32% Bílkoviny 18 g

Fazole na opečených toastech postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka a vodu slijeme.

2

Slaninu mezitím nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Škvarečky vyjmeme a na vypečeném sádle opečeme plátky toastového chleba z obou stran dozlatova. Škvarečky smícháme s vařenými fazolemi.

3

Na talíř dáme opečený chléb, navršíme na něj fazole a polijeme kečupem.

Poznámka

Podáváme k snídani.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept