Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12968

Ingredience

300 g Fazole vařené
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,3 l Mléko polotučné
300 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 629kJ
11% Sacharidy 40 g
256% Tuky 192 g
7% Sodík 143 mg
24% Bílkoviny 13 g

Fazolová kaše s mrkví postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev, pórek a petržel nakrájíme na nudličky a podusíme na lžíci másla doměkka.

2

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

3

Podušenou zeleninu smícháme s uvařenými fazolemi a vše umeleme nebo rozmixujeme.

4

Kaši dáme do kastrolu, za stálého míchání zahřejeme, přidáme kousky másla, sůl a po malých dávkách přiléváme mléko.

5

Horkou kaši polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nasekaným vařeným vejcem smíchaným s nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept