Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12977
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
125 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 ks Vepřový mozek
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 525kJ
0% Sacharidy 0 g
50% Tuky 37 g
9% Sodík 187 mg
12% Bílkoviny 7 g

Flanderská omáčka postup přípravy receptu:

1

Vepřový mozeček odblaníme, omyjeme a krátce povaříme.

2

Okapaný mozeček rozetřeme s hořčicí, osolíme, opepříme a postupně zředíme olejem. Nakonec do omáčky přidáme trochu octa.

Poznámka

Můžeme použít i telecí mozeček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept