Jednoduchý recept

Máslo Maitré

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12978

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 352kJ
0% Sacharidy 1 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 233 mg
1% Bílkoviny 0 g

Máslo Maitré postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo dohladka rozetřeme. Přidáme jemně nasekanou pažitku (nebo petrželku), sůl, pepř a citronovou šťávu.

2

Máslo klademe na horké rožněné maso nebo ryby a necháme je na mase roztát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept