Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1299
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 kávová lžička Kardamom
0,5 kávová lžička Kari koření
150 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
600 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 817kJ
2% Sacharidy 6 g
47% Tuky 35 g
3% Sodík 59 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pangasius na kardamomu postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté filety z pangasia nakrájíme na větší kostky.

2

V misce rozmícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a vmícháme filety.

3

Alobal nařežeme na 4 čtverce, lehce potřeme olejem, vložíme rybí směs a zabalíme.

4

Pečeme při 200 stupních.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept