Pangasius na kardamomu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pangasius na kardamomu
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 1299 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Hořčice Dijonská |
1 kávová lžička | Kardamom |
0,5 kávová lžička | Kari koření |
150 g | Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
600 g | Pangasius - filety |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 46,8mg |
Draslík | 42,2mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 1,7mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 41,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kardamom, Kari koření, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Máslo čerstvé, Pangasius - filety, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pangasius na kardamomu postup přípravy receptu:
1 | Opláchnuté filety z pangasia nakrájíme na větší kostky. |
2 | V misce rozmícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a vmícháme filety. |
3 | Alobal nařežeme na 4 čtverce, lehce potřeme olejem, vložíme rybí směs a zabalíme. |
4 | Pečeme při 200 stupních. |