Skořicové toasty - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skořicové toasty
Skořicové toasty
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 13019 |
Ingredience
4 krajíc | Chléb toastový |
28 g | Cukr moučkový |
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Skořice mletá |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 8,4mg |
Draslík | 9,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový, Cukr moučkový, Skořice mletá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skořicové toasty postup přípravy receptu:
1 | Plátky toastového chleba z jedné strany nasucho opečeme. |
2 | Změklé máslo utřeme s cukrem a skořicí. Takto ochuceným máslem potřeme toasty na neopečené straně a opečeme je i po namazané straně. |
3 | Toasty podáváme horké. |
Poznámka
Servírujeme teplé.