Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13034
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Hořčice
23,3 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
43,5 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tabasco
0,5 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 118 kcal
Kilojoule 495kJ
2% Sacharidy 7 g
3% Tuky 2 g
14% Sodík 274 mg
33% Bílkoviny 19 g

Filé po bostonsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, potřeme rozpuštěným máslem. Filé grilujeme na roštu asi 6 minut.

2

Do zbylého másla vmícháme strouhanku, hořčici, worcester, tabasco, citronovou šťávu a nasekanou petrželku.

3

Směsí potřeme povrch filé, zlehka přimáčkneme a pečeme asi 8 minut při vyšší teplotě.

4

Pokrm podáváme horký. Vhodnou přílohou je bramborový salát.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept