Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 13085

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
0,5 polévková lžíce Estragon
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Šalotka
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 186kJ
5% Sacharidy 16 g
23% Tuky 17 g
12% Sodík 232 mg
31% Bílkoviny 17 g

Omeleta aux fines herbes postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na rozpuštěném másle zvolna podusíme jemně nakrájenou šalotku a prolisovaný česnek doměkka. Vmícháme nasekané bylinky, zlehka přimícháme ušlehanou smetanu a našlehaná vejce. Podle chuti osolíme.

2

Na teflonové pánvi rozpálíme trochu oleje. 1/4 hmoty nalijeme na pánev a rozprostřeme po dně. Během smažení omeletou pohybujeme, aby se těsto rovnoměrně smažilo.

3

Hotovou omeletu natřikrát přeložíme a přesuneme na talíř. Stejně postupujeme u dalších 3 omelet.

4

Pokrm podáváme horký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept