Recept

Kedlubny s česnekem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 13109

Ingredience

600 g Kedlubna
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
0,3 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 561kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
10% Sodík 200 mg
15% Bílkoviny 9 g

Kedlubny s česnekem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný, rozetřený česnek osmahneme na oleji. Přidáme oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny, osmahneme je a podlijeme trochou vody. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka, dokud se neodpaří všechna tekutina.

2

Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept