Recept

Křenové jednohubky s jeřabinou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1311

Ingredience

100 g Kompot jeřabinový
1 polévková lžíce Křenová pasta - Krenex
3 polévková lžíce Máslo pomazánkové
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rohlíky bílé
1 špetka Sůl
160 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 594kJ
5% Sacharidy 17 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 23 mg
6% Bílkoviny 4 g

Křenové jednohubky s jeřabinou postup přípravy receptu:

1

Žervé s pomazánkovým máslem a Krenexem rozšleháme a osolíme a opepříme.

2

Rohlíky nakrájíme na kolečka a vidličkou na ně dáme křenovou pomazánku.

3

Doprostřed jednohubek dáme kompotovanou jeřabinu, která ji dodá pikantní chuť.

4

Nakonec jednohubky posypeme pokrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept