Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13117
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
250 g Fazole bílé
1 kávová lžička Koření Mleté maso
62,5 ml Mléko polotučné
200 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 406kJ
12% Sacharidy 45 g
13% Tuky 9 g
11% Sodík 213 mg
35% Bílkoviny 20 g

Karbanátky z fazolí postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka. Scedíme je a po okapání spolu s cibulí a česnekem umeleme. Do směsi přidáme vejce, koření, sůl a trochu strouhanky.

2

Ze vzniklé hmoty tvarujeme menší placičky a obalujeme je v rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance.

3

Karbanátky vložíme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách dozlatova. Po usmažení je odkládáme na papírovou utěrku.

4

Podáváme s vařenými bramborami, obložené čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept