Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13121

Ingredience

60 g Anglická slanina
4 ks Brambory
3 stroužek Česnek
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Majoránka
150 g Rýže loupaná
500 g Skopová plec
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 885 kcal
Kilojoule 3 704kJ
20% Sacharidy 72 g
70% Tuky 52 g
60% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Skopová plec s kapustou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso chvíli povaříme a nakrájíme na kostky.

2

Očištěnou kapustu povaříme ve vývaru a rozdělíme ji na osminky.

3

Do zapékací mísy položíme plátky slaniny, na ně vrstvu masa, vrstvu kapusty a vrstvu spařené rýže s nadrceným česnekem a majoránkou. Vrstvy opakujeme, nahoru položíme oloupané syrové brambory nakrájené na plátky. Zalijeme vývarem.

4

Pokrm dusíme pod pokličkou v troubě. Před dokončením vše zalijeme kyselou smetanou a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept