Recept

Vepřové kotlety na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13139

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Kapusta růžičková
1 polévková lžíce Olej stolní
50 g Paprika zelená
50 g Paprika červená
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 ks Vepřové kotlety
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 13 g
15% Sodík 294 mg
50% Bílkoviny 28 g

Vepřové kotlety na zelenině postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety nařízneme u kostí i po okrajích, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso namočíme do rozšlehaného vejce a vložíme na teflonovou pánev s rozehřátým olejem. Zvolna opékáme po jedné straně, obrátíme a pečeme asi minutu.

2

Poté přidáme k masu na nudličky nakrájenou červenou i zelenou papriku, půlkolečka cibule a předvařenou růžičkovou kapustu. Vše ještě 3 minuty podusíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept