Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 13159
Kategorie: Přílohy

Ingredience

300 g Celer bulvový
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
500 g Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Feferony
100 g Hrozinky
2000 g Hrušky
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
500 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 673kJ
11% Sacharidy 40 g
1% Tuky 1 g
9% Sodík 185 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hruškové čatní postup přípravy receptu:

1

Zralé hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky.

2

Nadrobno pokrájíme oloupanou cibuli a rajčata.

3

Vše vložíme do kastrolu, přidáme rozinky a zvolna dusíme.

4

Po chvíli přidáme oloupaný, nasekaný celer spolu s cukrem, octem a kořením. Dusíme do zhoustnutí, dochutíme a necháme ještě 2 minuty přejít varem.

5

Čatní naplníme do čistých skleniček, které zavíčkujeme.

6

Podáváme k masům.

Poznámka

Koření a cukr přidáme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept