Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 13169
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Citrony
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 585kJ
3% Sacharidy 13 g
11% Tuky 8 g
46% Sodík 922 mg
14% Bílkoviny 8 g

Řecká polévka postup přípravy receptu:

1

V kuřecím vývaru uvaříme propláchnutou rýži.

2

V mističce rozšleháme vejce se šťávou z citronu, přidáme 5 lžic vývaru a směs vlijeme do horké polévky. Krátce prohřejeme, ale už nevaříme.

3

Nakonec polévku dochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept