Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13176

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
600 g Kachní prsa
1 ks Mrkev kořen
0,5 ks Petržel kořen
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 031kJ
2% Sacharidy 8 g
125% Tuky 93 g
16% Sodík 312 mg
56% Bílkoviny 31 g

Kachní prsa na víně postup přípravy receptu:

1

Omytá kachní prsa osolíme a vložíme kůží dospod na rozehřáté sádlo. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, ochutíme tymiánem, přilijeme trochu vína a zvolna dusíme. Během dušení maso podléváme vínem.

2

Když je maso měkké, odstraníme ze šťávy část tuku.

3

Podáváme s dušenou rýží a salátem z čerstvé zeleniny.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept