Recept

Plněný Hermelín v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13177

Ingredience

130 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej stolní
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Salám jemný
360 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 842kJ
8% Sacharidy 29 g
64% Tuky 48 g
28% Sodík 560 mg
55% Bílkoviny 31 g

Plněný Hermelín v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Vychlazené Hermelíny rozkrojíme (každý na 3 kolečka). Mezi každá dvě kolečka sýra vložíme kolečko salámu, sýry dobře přimáčkneme.

2

Připravíme těstíčko rozšleháním vajec, mouky, piva, lžíce oleje a soli.

3

Naplněné Hermelíny namočíme do těstíčka a usmažíme na oleji po obou stranách.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a tatarská omáčka. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept