Recept

Pórek s jehněčím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13188

Ingredience

0,5 ks Bujón hovězí
2 ks Cibule
200 g Jehněčí plec
50 g Máslo čerstvé
800 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 288kJ
9% Sacharidy 33 g
19% Tuky 14 g
29% Sodík 575 mg
24% Bílkoviny 14 g

Pórek s jehněčím masem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, 2 minuty smažíme, podlijeme vodou, přidáme kousek bujónové kostky a dusíme, až maso bude téměř měkké.

2

Omytý pórek nakrájíme na kousky asi 4 cm dlouhé, vložíme je do trochy osolené vody a dusíme. Zpola měkký pórek scedíme, přidáme k masu a vše dodusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept