Recept

Hovězí „New England“

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13210

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 ks Brambory
2 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1000 g Hovězí maso přední
4 ks Mrkev kořen
5 ks Nové koření celé
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 l Voda pitná
0,5 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
7% Sacharidy 25 g
501% Tuky 376 g
22% Sodík 436 mg
99% Bílkoviny 56 g

Hovězí „New England“ postup přípravy receptu:

1

Omyté maso v celku opečeme ve větším hrnci na rozehřátém sádle po všech stranách. Zalijeme je vodou, přidáme sůl, tymián, pepř, nové koření a bobkový list a pod pokličkou zvolna vaříme asi 2 1/2 hodiny téměř doměkka. Během vaření odstraňujeme pěnu.

2

Potom přidáme očištěnou mrkev, cibuli, překrojené řapíky celeru a pomalu vaříme ještě 30 minut.

3

Nakonec přidáme oloupané brambory, rozčtvrcené zelí a vaříme doměkka asi 20 minut.

4

Uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme obložené vařenou, okapanou zeleninou.

Poznámka

Celer můžeme nahradit pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept