Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 13228

Ingredience

1 ks Cibule
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet vinný
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Pstruh
0,5 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 dl Voda pitná
1,5 dl Víno bílé
250 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 974 kcal
Kilojoule 4 076kJ
4% Sacharidy 13 g
67% Tuky 50 g
23% Sodík 467 mg
188% Bílkoviny 106 g

Pstruzi na zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy uvnitř osolíme.

2

V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a cibuli, sůl a pepř. Krátce podusíme a pokapeme octem.

3

Na podušenou zeleninu položíme pstruhy, přelijeme je vínem, posypeme nasekanou petrželkou a podlijeme osolenou vodou. Dusíme pod pokličkou asi 25 minut doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept