Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13233
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Kapr obecný
1 špetka Kari koření
5 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Křen
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 041kJ
3% Sacharidy 11 g
43% Tuky 32 g
16% Sodík 329 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kapr s křenem postup přípravy receptu:

1

Porce kapra bez kůže vložíme do zapékací mísy vymazané lžící másla a vysypané strouhankou. Osolíme, posypeme kari kořením, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a vše polijeme kečupem (nebo rajčatovým protlakem). Na každou porci položíme navrch kousek másla.

2

Kapra pečeme pod pokličkou v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného podlití horkou vodou.

3

Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným křenem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept