Recept

Perlička na žampionech a lilku

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13243
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Libeček
0,5 ks Lilek
1 polévková lžíce Olej olivový
500 g Perlička
1 ks Rozmarýn čerstvý
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 541kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 106 mg
116% Bílkoviny 65 g

Perlička na žampionech a lilku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou perličku naporcujeme a zbavíme kůže. Maso marinujeme nejméně 1 hodinu v citronové šťávě.

2

Omytý libeček povaříme v troše osolené vody. Žampiony očistíme, překrojíme na půlky a omytý lilek nakrájíme na kostičky.

3

Porce perličky osušíme a osmažíme v horkém oleji. Přidáme žampiony, lilek, snítku rozmarýnu a zalijeme vývarem z libečku.

4

Za občasného míchání a podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept