Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13257

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
300 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Kmín celý
1 ks Libeček
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Shiitake houby
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 725 kcal
Kilojoule 3 034kJ
29% Sacharidy 105 g
20% Tuky 15 g
32% Sodík 648 mg
120% Bílkoviny 67 g

Hovězí na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Sušené houby shitake namočíme na 1 hodinu do horké vody, vymačkáme je a nakrájíme na kousky.

2

Libeček povaříme ve vodě, aby vznikl vývar na zalití. Bylinky opláchneme, osušíme a najemno nasekáme.

3

Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a uchováme na teplém místě.

4

Ve zbylém oleji v pánvi osmažíme houby a kmín, přidáme bylinky, maso a zalijeme vývarem z libečku. Zvolna dusíme doměkka.

5

Podáváme s rýží nebo s knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept