Jednoduchý recept

Jehněčí steak

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13258
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Jehněčí kýta
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rozmarýn čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 683kJ
5% Sacharidy 16 g
33% Tuky 25 g
16% Sodík 313 mg
55% Bílkoviny 31 g

Jehněčí steak postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na steaky a potřeme je posekaným rozmarýnem, tymiánem a nahrubo mletým pepřem. Steaky necháme přikryté několik hodin v chladničce.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme steaky, usmažíme je po obou stranách a osolíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami, máslem a hlávkovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept