Jednoduchý recept

Kořeněná křenová polévka

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 13262
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

120 g Celer bulvový
2 ks Hřebíček
3 polévková lžíce Křen
1 ks Libeček
15 g Máslo čerstvé
1 ks Máta
1 ks Meduňka
0,1 l Mléko sójové
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
6 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 163kJ
16% Sacharidy 57 g
10% Tuky 8 g
17% Sodík 345 mg
19% Bílkoviny 11 g

Kořeněná křenová polévka postup přípravy receptu:

1

Z oloupaného celeru, omytého libečku, pepře, hřebíčku, máty, meduňky, soli a vody uvaříme čirý vývar a polévku scedíme.

2

V sójovém mléce rozmícháme mouku, směs vmícháme do horké polévky a povaříme 10 minut. Během vaření polévku občas promícháme.

3

Jemně nastrouhaný křen osmahneme na troše másla. Hrnec s polévkou odstavíme z plotny a přimícháme křen.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept