Jednoduchý recept

Polévka Pavese

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13264

Ingredience

3 krajíc Chléb toastový
3 kávová lžička Olej olivový
3 polévková lžíce Sýr Ementál (Primátor)
3 ks Vejce slepičí
0,8 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 011kJ
1% Sacharidy 4 g
24% Tuky 18 g
48% Sodík 962 mg
35% Bílkoviny 20 g

Polévka Pavese postup přípravy receptu:

1

Plátky toastového chleba opečeme na oleji po obou stranách do zlatova.

2

Do vařícího vývaru rozklepneme vejce a necháme je 3 minuty zatáhnout. Pošírovaná vejce opatrně přendáme do talířů, položíme na ně plátek toastového chleba a přelijeme polévkou.

3

Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept