Recept

Krůtí maso se sardelkami

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13265

Ingredience

300 g Krůtí prsa
1 kávová lžička Olej olivový
200 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
6 ks Sardelové řezy
0,5 kávová lžička Sůl
5 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 681 kcal
Kilojoule 2 848kJ
2% Sacharidy 6 g
53% Tuky 40 g
340% Sodík 7 g
130% Bílkoviny 73 g

Krůtí maso se sardelkami postup přípravy receptu:

1

Čerstvý zázvor oloupeme, z rozmarýnu otrháme jehličky. Sardelky necháme okapat a osušíme je. Vše nakrájíme na jemno.

2

V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme omyté maso, nakrájené na malé kousky. Přidáme pokrájené olivy bez pecek, zázvor, rozmarýn a sardelky.

3

Nakonec pokrm osolíme a opepříme, dosmažíme a ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou je kuskus.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept