Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13311
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1000 g Kuře
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 601 kcal
Kilojoule 2 514kJ
1% Sacharidy 2 g
55% Tuky 41 g
19% Sodík 371 mg
83% Bílkoviny 47 g

Marinované kuře postup přípravy receptu:

1

Bílé víno, rozetřený česnek, olej, pepř a tymián svaříme, necháme vychladnout.

2

Omyté kuře naporcujeme, osolíme, zalijeme připravenou marinádou a necháme proležet v chladu asi 2 hodiny. Maso občas obrátíme.

3

Marinované porce přeložíme na pekáč a pečeme v troubě pod grilem. Občas obrátíme a potřeme marinádou.

Poznámka

Servírujeme teplé. Bílé víno můžeme nahradit směsí 2 lžic citronové šťávy a 2 lžic vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept