Recept

Čevabčiči se zeleninovým přelivem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 13320
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika sterilovaná
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 991kJ
4% Sacharidy 14 g
160% Tuky 120 g
134% Sodík 3 g
50% Bílkoviny 28 g

Čevabčiči se zeleninovým přelivem postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Ze směsi tvarujeme mokrýma rukama malé válečky, obalíme je v mouce a na pánvi vymazané částí sádla opečeme po všech stranách.

2

Očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli rozkrájíme na kolečka.

3

V pánvi po opékání masa rozehřejeme zbylé sádlo, přidáme pokrájenou zeleninu a krátce ji orestujeme. Hořčici smícháme s nasekaným česnekem a sterilovanými kapiemi a přidáme k zelenině.

4

Čevabčiči podáváme s bramborovou kaší, přelité zeleninou s ochucenou hořčicí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept