Recept

Fazolkový salát s tatarskou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13322
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Fazolové lusky zelené
3 ks Hřebíček
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
200 ml Omáčka tatarská
100 g Salám jemný
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 449kJ
2% Sacharidy 9 g
44% Tuky 33 g
22% Sodík 442 mg
9% Bílkoviny 5 g

Fazolkový salát s tatarskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné fazolové lusky uvaříme v osolené vodě spolu se 3 hřebíčky. Uvařené fazolky zchladíme a nakrájíme na menší kousky.

2

Připravené fazolky promícháme s tatarskou omáčkou a jemně nasekaným koprem. Nakonec vmícháme na nudličky pokrájený salám.

3

Podáváme jako rychlou večeři s pečivem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept