Recept

Filé v hořčicové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13328

Ingredience

0,1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 988kJ
2% Sacharidy 8 g
70% Tuky 52 g
10% Sodík 205 mg
52% Bílkoviny 29 g

Filé v hořčicové omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách do zlatova.

2

Porce vyjmeme, do oleje přidáme máslo, na kolečka rozkrájenou cibuli a zeleninu nakrájenou na nudličky. Vše zaprášíme moukou, osmahneme, mírně podlijeme vodou, rozmícháme a povaříme. Vmícháme hořčici, smetanu, cukr, citronovou šťávu a nakonec přidáme opečené filé. Vše jen prohřejeme.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept