Zdravý recept

Kapr dušený na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13365

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Kapr obecný
1 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 096kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 12 g
29% Sodík 586 mg
64% Bílkoviny 36 g

Kapr dušený na kmíně postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme asi 15 minut odležet.

2

Potom maso osolíme, v kastrolu podlijeme trochou horké vody, posypeme kmínem a dusíme do měkka.

3

Porce vyjmeme, šťávu zředíme trochou vody, necháme přejít varem a přecedíme.

4

Při podávání pokapeme každou porci citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

5

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept