Recept

Pórková polévka s vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13370
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

500 g Brambory
2 stroužek Česnek
5 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová plec
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 527kJ
15% Sacharidy 54 g
40% Tuky 30 g
34% Sodík 673 mg
58% Bílkoviny 33 g

Pórková polévka s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a zprudka opečeme na oleji. Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli přisypeme k masu, společně opékáme. Přilijeme vývar a pod poklicí vaříme asi 30 minut do měkka.

2

Očištěný pórek pokrájíme na špalíčky, oloupané brambory rozkrájíme na kostičky. Obojí přidáme do vařící polévky, podle chuti osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Zvolna vaříme ještě 30 minut.

3

Nakonec polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept