Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13371

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
1% Sacharidy 4 g
28% Tuky 21 g
17% Sodík 332 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kapří perkelt postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli odležet. Potom podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme do měkka.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou s vodou a povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, omáčku přivedeme k varu, vložíme zpět porce kapra a prohřejeme.

3

Podáváme s rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept