Recept

Rybí kotlík se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13392

Ingredience

75 g Anglická slanina
500 g Brambory vařené ve slupce
2 ks Celer řapíkatý
3 ks Cibule
500 g Filé z aljašské tresky
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 677kJ
13% Sacharidy 47 g
245% Tuky 183 g
29% Sodík 570 mg
52% Bílkoviny 29 g

Rybí kotlík se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kousky.

2

Omyté filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, očištěnou zeleninu krájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na půlkolečka.

3

V pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a necháme ji vyškvařit. Přidáme filé, brambory a zeleninu. Pod pokličkou vše dusíme asi 15 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept