Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13394
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
700 g Kapusta hlávková
2 ks Klobása vepřová
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 810 kcal
Kilojoule 3 389kJ
22% Sacharidy 80 g
58% Tuky 43 g
88% Sodík 2 g
63% Bílkoviny 35 g

Klobásy s kapustou postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka. Omytou kapustu nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli pokrájíme na kostičky.

2

V kastrole rozehřejeme 2 lžíce oleje a osmahneme na něm cibuli. Přidáme kapustu, podusíme ji za stálého míchání asi 8 minut, poté ji osolíme a opepříme. Přidáme protlak, promícháme a ještě chvíli dusíme. Přilijeme vývar, povaříme 10 minut.

3

Na pánvi rozpálíme zbylý olej a opečeme na něm klobásy.

4

Ještě teplé brambory smícháme s nasekanou petrželkou. Na talíře rozdělíme klobásy, kapustu a brambory. Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept