Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13405
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
0,5 ks Cibule
20 g Máslo čerstvé
1 dl Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Muškátový květ
4 ks Nové koření celé
2 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Pepř černý celý
0,5 ks Petržel kořen
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
600 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 442kJ
6% Sacharidy 22 g
137% Tuky 103 g
12% Sodík 244 mg
63% Bílkoviny 35 g

Zadělávané žaludky postup přípravy receptu:

1

Omyté drůbeží žaludky zalijeme vařící vodou, osolíme, přidáme pepř a nové koření, vaříme do poloměkka. Přidáme kousek cibule, očištěnou kořenovou zeleninu a dovaříme do měkka.

2

Z oleje, másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývaru z drůbků, rozšleháme a vaříme 20 minut.

3

Omáčku procedíme, přidáme smetanu, mléko, špetku květu, vložíme žaludky, rozkrájené na plátky, krátce podusíme.

4

Podáváme s těstovinami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept