Recept

Vepřový guláš s pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13406
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory
600 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 632kJ
12% Sacharidy 42 g
506% Tuky 380 g
38% Sodík 764 mg
64% Bílkoviny 36 g

Vepřový guláš s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a zvolna dusíme asi 30 minut.

2

Očištěnou mrkev a pórek rozkrájíme na kolečka, oloupané brambory krájíme na kostičky. Přidáme k masu a ještě 20 minut společně dusíme. Nakonec guláš podle chuti osolíme a opepříme, před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.

3

Podáváme s chlebem nebo se zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept