Jednoduchý recept

Kopaničářský guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13409

Ingredience

3 ks Brambory
2 ks Cibule
5 ks Feferony
800 g Hovězí maso přední
200 g Lečo sterilované
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 g Sádlo syrové
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 619kJ
5% Sacharidy 19 g
54% Tuky 40 g
24% Sodík 473 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kopaničářský guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky. Na sádle osmahneme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli, zpěníme na ní mletou papriku, přidáme protlak, podlijeme trochou vody, vložíme maso, feferonku a česnek. Osolíme a dusíme pod pokličkou do poloměkka.

2

Potom přidáme oloupané, na kousky rozkrájené brambory, lečo a dusíme do měkka.

3

Podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podle chuti můžeme do guláše přidat i špetku majoránky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept