Recept

Vepřové kotlety na medu s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13414

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Hrášek
2 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
0,3 l Vývar z hovězích kostí
1 špetka Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 330kJ
7% Sacharidy 24 g
16% Tuky 12 g
19% Sodík 376 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřové kotlety na medu s hráškem postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety po okrajích a u kostí nařízneme, naklepeme je, osolíme a opečeme na oleji.

2

Maso podlijeme trochou vývaru, pokapeme medem, sójovou omáčkou, okořeníme zázvorem, rozetřeným česnekem, zakapeme citronovou šťávou a dusíme. Během dušení kotlety obracíme a podléváme vývarem.

3

K téměř měkkému masu přidáme hrášek a chvíli podusíme.

4

Podáváme s noky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept