Medová jablka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Medová jablka
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 13418 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 775kJ
12% Sacharidy 45 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 4 mg
1% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 45g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 242,2mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,3mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Med včelí, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Medová jablka postup přípravy receptu:
1 | Jablka omyjeme, osušíme a odstraníme jádřince. Do vzniklých otvorů nalijeme med. |
2 | Naplněná jablka vložíme do zapékací mísy, podlijeme bílým vínem a upečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova. |
Poznámka
Servírujeme teplé.