Jednoduchý recept

Kořeněný vepřový bok na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 13424
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 špetka Chilli koření mleté
1 špetka Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Oregano čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 919kJ
1% Sacharidy 3 g
93% Tuky 70 g
12% Sodík 236 mg
22% Bílkoviny 12 g

Kořeněný vepřový bok na grilu postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček nakrájíme na porce. Utřeme česnek se solí a drceným kmínem, přidáme oregano, zakapeme olejem.

2

Porce masa naklepeme a potřeme připravenou směsí. Necháme chvíli odležet.

3

Maso grilujeme zvolna na předehřátém roštu po obou stranách asi 10 minut. Upečený bůček osolíme solí, smíchanou s paprikou, pepřem a chilli kořením.

Poznámka

Podáváme s opečenými krajíčky chleba a se zelným salátem. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept