Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13432
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 špetka Glutasol
1 šálek Hrášek mražený
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Slepice
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 l Voda pitná
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 869 kcal
Kilojoule 3 634kJ
3% Sacharidy 12 g
46% Tuky 34 g
30% Sodík 607 mg
215% Bílkoviny 121 g

Slepice po čínsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou slepici naporcujeme, zalijeme vařící vodou, osolíme a vaříme doměkka. Po uvaření necháme maso ve vývaru prochladnout, vykostíme je a nakrájíme na hranolky.

2

Oloupanou cibuli zpěníme na oleji ve velké pánvi, přidáme maso a smažíme 2 minuty. Přilijeme naběračku vývaru ze slepice, přidáme zázvor, tymián, Glutasol, sójovou omáčku, hrášek, česnek, cukr a dusíme ještě 4 minuty. Nakonec vmícháme Solamyl rozmíchaný ve 2 lžících vody a podusíme 1 minutu.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept