Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13436

Ingredience

0,5 ks Bujón hovězí
4 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 dl Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
8 dl Voda pitná
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 636kJ
4% Sacharidy 16 g
10% Tuky 7 g
26% Sodík 526 mg
10% Bílkoviny 6 g

Koprová polévka postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou, rozšleháme a povaříme 20 minut. Přidáme bujón, sůl a rozšlehané vejce, které necháme v polévce srazit.

2

Do polévky přilijeme mléko, uvedeme do varu, přisypeme jemně nasekaný kopr a necháme jen přejít varem.

3

Žemli nakrájenou na kostičky opražíme nasucho na teflonové pánvi a podáváme zvlášť k polévce.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept