Recept

Bílé fazole na toastech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13462

Ingredience

50 g Anglická slanina
8 krajíc Chléb toastový
1 ks Cibule
2 ks Fazole vařené
87 g Kečup
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 411kJ
3% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
9% Sodík 176 mg
4% Bílkoviny 2 g

Bílé fazole na toastech postup přípravy receptu:

1

Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu vyškvaříme a cibuli orestujeme. Škvarky s cibulí vyjmeme, necháme na teplém místě.

2

Ve zbylém tuku opečeme 4 krajíčky chleba a odložíme také na teplé místo.

3

Nakonec do pánvičky vložíme uvařené fazole, prohřejeme je, osolíme a přidáme do nich slaninové škvarky s cibulí. Přisypeme oregano, přilijeme kečup a zamícháme.

4

Směs navršíme na horké topinky a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept