Recept

Bylinková omeleta s uzeným masem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 13464

Ingredience

1,5 dl Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
20 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pažitka
1 kávová lžička Petržel - nať
50 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
100 g Uzené maso vařené
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 652 kcal
Kilojoule 2 730kJ
2% Sacharidy 7 g
74% Tuky 56 g
18% Sodík 357 mg
48% Bílkoviny 27 g

Bylinková omeleta s uzeným masem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Uzené maso nakrájíme na kostičky. Žloutky rozšleháme s moukou, mlékem a solí, přidáme nastrouhaný sýr, nasekané bylinky, nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a připravené maso.

2

Těsto nalijeme do máslem vymazané dortové formy a upečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept