Recept

Roláda z vepřového bůčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13477
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 ks Paprika červená
1 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
1 kávová lžička Vegeta
1 ks Vejce slepičí
800 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,250 kcal
Kilojoule 5 232kJ
3% Sacharidy 9 g
164% Tuky 123 g
14% Sodík 279 mg
42% Bílkoviny 23 g

Roláda z vepřového bůčku postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček vykostíme, rozřízneme na plát a rozklepeme do šířky. Maso potřeme hořčicí a česnekem utřeným se solí, posypeme trochou Vegety, poklademe plátky uzeného masa.

2

Rohlík nakrájíme na kolečka, zalijeme vejcem rozšlehaným s mlékem, necháme prosáknout, rozmělníme vidličkou a rozetřeme na bůček. Poklademe nudličkami papriky, bůček stočíme do rolády a ovážeme nití.

3

Roládu vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklicí. Během pečení maso občas obracíme. Dopékáme bez pokličky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept