Recept

Kuřecí játra v bagetách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13479
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bageta
1 ks Cibule
400 g Játra kuřecí
4 polévková lžíce Kečup
1 špetka Kmín drcený
1 ks Paprika červená
0,5 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 892kJ
18% Sacharidy 65 g
10% Tuky 8 g
41% Sodík 828 mg
52% Bílkoviny 30 g

Kuřecí játra v bagetách postup přípravy receptu:

1

Očištěná kuřecí játra nakrájíme na kousky. Na sádle zpěníme cibuli, pokrájenou na kolečka, přidáme játra a opékáme je za stálého míchání 5 minut.

2

K játrům vmícháme očištěné, na nudličky rozkrájené papriky, přidáme kečup, worcester, koření a opékáme ještě 2 minuty. Potom játra osolíme.

3

Bagety podélně rozkrojíme, vydlabeme střídku, naplníme játrovou směsí a prohřejeme v troubě nebo pod grilem.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Bagetu můžeme nahradit dalamánkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept