Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13492

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Platýz - filety
5 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 995kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
18% Sodík 362 mg
70% Bílkoviny 39 g

Platýz s lečem postup přípravy receptu:

1

Omyté filety z platýze osolíme, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Vyjmeme na nahřátý talíř.

2

Do oleje od opékání přidáme jemně nakrájenou cibuli, oloupaná, na plátky pokrájená rajčata, očištěné a rozkrájené papriky, vše podusíme. Zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, přidáme kečup a promícháme.

3

K téměř hotovému leču přidáme filety platýze, ještě prohřejeme.

4

Při podávání ozdobíme porce ryby plátkem citronu a snítkou petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept