Jednoduchý recept

Nočky po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1350
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Bramborové noky
1 ks Cibule
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
16% Sacharidy 56 g
54% Tuky 40 g
88% Sodík 2 g
23% Bílkoviny 13 g

Nočky po italsku postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme slaninu, přisypeme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.

2

Přidáme rajčata v plechovce, feferonku zbavenou semínek nakrájenou najemno.

3

Přivedeme k varu a necháme vařit, dokud se rajčata nevyvaří a omáčka nezhoustne.

4

Mezitím uvaříme nočky dle návodu v osolené vodě.

5

Poté je vyjmeme z vody a servírujeme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept